Nieuws

Een zorgverzekering die bij je past en niet te duur is

Vanaf nu kun je van zorgverzekering switchen. Dat is een moeilijke klus omdat er zo veel te kiezen is. Het wordt ook steeds duurder. Tandartsverzekering wel of niet? Kunnen kiezen naar welk ziekenhuis je wil? Wij kunnen je helpen kiezen, kom gerust langs bij 1 van onze spreekuren. Of app of bel voor een afspraak op 06 38 03 67 34. 

Gratis spreekuur

Loop binnen met al je vragen

Het JIP heeft op woensdag- en vrijdagmiddag van 13 tot 17 uur een inloopspreekuur aan de Ommoordsestraat 12 in Kralingen en op donderdagmiddag van 13 tot 17 uur in wijkgebouw het Middelpunt aan de Slinge in Charlois. Kom gerust binnenlopen met al je (financiële) vragen.

Geldmattie

Zou je wel een Geldmattie kunnen gebruiken, iemand van jouw leeftijd die je met al je geldproblemen helpt?

We hebben net onze nieuwe Geldmatties getraind. Ben je op zoek naar iemand van jouw eigen leeftijd die je kan helpen met alle geldzaken? Met wie je af kunt spreken, maar ook af en toe kunt bellen of appen als je een moeilijke brief gekregen hebt? De Geldmatties kunnen je met alles helpen. Solliciteren, toeslagen aanvragen of misschien heb je al (heel) veel schulden. De Geldmatties schrikken nergens van en gaan samen met jou aan de slag.

Als je dit wel wilt:

Bel, app of mail Shulayka van het JIP op 06 38 03 67 34 of srambharos@dock.nl

Nieuwe website online!

Het JIP heeft een mooie nieuwe website, kijk gerust eens rond.

Wij zijn er blij mee, wat vind jij?