Welkom bij de website van JIP

Het Jongeren Informatie Punt (JIP) geeft informatie, hulp en advies speciaal voor Rotterdamse jongeren van 12 tot 28 jaar. Onze dienstverlening is gratis en anoniem. Wij helpen vooral met financiële zaken, ook schulden

We hebben inloopspreekuren op woensdag- en vrijdagmiddag in Huis van de Wijk Berkelplein aan de Ommoordsestraat 12 in Kralingen en op donderdagmiddag in Huis van de Wijk het Middelpunt aan de Slinge 250 (vlakbij het metrostation). De spreekuren zijn van 13 tot 17 uur. Je kunt ook buiten deze spreekuren een afspraak maken; bel of app ons even op 06 38036734.

Meer informatie

Laatste nieuwtjes

Een zorgverzekering die bij je past en niet te duur is

Vanaf nu kun je van zorgverzekering switchen. Dat is een moeilijke klus omdat er zo veel te kiezen is. Het wordt ook steeds duurder. Tandartsverzekering wel of niet? Kunnen kiezen naar welk ziekenhuis je wil? Wij kunnen je helpen kiezen, kom gerust langs bij 1 van onze spreekuren. Of app of bel voor een afspraak op 06 38 03 67 34. 

Gratis spreekuur

Loop binnen met al je vragen

Het JIP heeft op woensdag- en vrijdagmiddag van 13 tot 17 uur een inloopspreekuur aan de Ommoordsestraat 12 in Kralingen en op donderdagmiddag van 13 tot 17 uur in wijkgebouw het Middelpunt aan de Slinge in Charlois. Kom gerust binnenlopen met al je (financiële) vragen.

Geldmattie

Zou je wel een Geldmattie kunnen gebruiken, iemand van jouw leeftijd die je met al je geldproblemen helpt?

We hebben net onze nieuwe Geldmatties getraind. Ben je op zoek naar iemand van jouw eigen leeftijd die je kan helpen met alle geldzaken? Met wie je af kunt spreken, maar ook af en toe kunt bellen of appen als je een moeilijke brief gekregen hebt? De Geldmatties kunnen je met alles helpen. Solliciteren, toeslagen aanvragen of misschien heb je al (heel) veel schulden. De Geldmatties schrikken nergens van en gaan samen met jou aan de slag.

Als je dit wel wilt:

Bel, app of mail Shulayka van het JIP op 06 38 03 67 34 of srambharos@dock.nl

Alle nieuwsberichten